ΕΠΟ

Φερνάντεζ Μαρίν, ο νέος συνεργάτης του Περέιρα στην ΚΕΔ

Περέιρα

Φερνάντεζ Μαρίν, ο νέος συνεργάτης του Περέιρα στην ΚΕΔ

Νέος συνεργάτης του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ θα είναι ο συμπατριώτης του, Φερνάντεζ Μαρίν, ο οποίος αντικαθιστά τον Μιχάλη Κουκουλάκη που αναλαμβάνει τον ρόλο του υπεύθυνου για το VAR.

Η ΕΠΟ, μετά την απόφαση της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, ανακοίνωσε ότι με απόφαση του Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο συμπατριώτης του Φερνάντεζ Μαρίν παίρνει στην ΚΕΔ τη θέση του Μιχάλη Κουκουλάκη, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του συντονιστή για την εφαρμογή του VAR στην Ελλάδα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Σε συνέχεια της σχετικής σύστασης από την Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA την 1η Φεβρουαρίου 2018, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα αποφάσισε σήμερα τα εξής.

- Ορίζει τον κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν ως νέο μέλος της ΚΕΔ, με άμεση ισχύ. Ο κ. Φερνάντεζ Μαρίν, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη, θα έχει την συν-υπευθυνότητα για τον ορισμό των διαιτητών και των αξιωματούχων αγώνων για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και το Κύπελλο Ελλάδος.

- Διορίζει τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη ως αποκλειστικό υπεύθυνο με αρμοδιότητα να υλοποιήσει και να εξασφαλίσει την ενδεδειγμένη εφαρμογή του VAR στην Ελλάδα, επίσης με άμεση ισχύ. Θα λειτουργεί αποκλειστικά ως Συντονιστής της ΕΠΟ, του Ελληνικού Κράτους και της FIFA.

Επιπλέον, σχετικά με τις παραπάνω συστάσεις, ο πρόεδρος της ΚΕΔ συζήτησε και συμφώνησε με την UEFA ότι η τελευταία θα αναλάβει το επιπρόσθετο κόστος (μισθός και λοιπά έξοδα) που αφορούν τη σύμβαση του κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ εξετάζει περεταίρω την πιθανότητα ορισμού ενός επιπλέον αλλοδαπού μέλους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24