ΕΠΟ

Εθνική Ελλάδος: Κατασκευάζεται προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ δρομολογεί την υπογραφή σύμβασης με το Δήμο Σπάτων για την κατασκευή προπονητικού κέντρου των Εθνικών ομάδων με δυνατότητα χρήσης για τα επόμενα 50 χρόνια.

Στα Σπάτα αναμένεται να κατασκευαστεί το νέο προπονητικό κέντρο που θα προορίζεται για της Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ δρομολογεί την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με σκοπό να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Εφόσον επικυρωθεί η πρόταση από το Δημοτικό Συμβούλιο των Σπάτων, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή προπονητικού κέντρου σε έκταση 40-50 στρεμμάτων με δυνατότητα χρήσης για τα επόμενα 50 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα έκανε προπόνηση στο κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Η απόφαση έγινε γνωστή στη συνεδρίαση της επιτροπής της ΕΠΟ την Τρίτη και έγινε γνωστή σε όλα τα μέλη που ήταν παρόντα ενώ αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Θα δρομολογηθεί η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Σπάτων, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων στην περιοχή, εφόσον η συγκεκριμένη συμφωνία επικυρωθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Η συμφωνία αφορά έκταση 40-50 στρεμμάτων, με δυνατότητα χρήσης εκ μέρους της Ε.Π.Ο. για 50 χρόνια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ