ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες"

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως εκ μέρους της ομοσπονδίας θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ενώ έχει γίνει ήδη άμεση ενημέρωση των ιατρικών επιτελείων όλων των ομάδων.

Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της Δευτέρας (7/9) υπήρξε και δεύτερο θετικό κρούσμα, αυτό του Δημήτρη Λημνιού, καθώς οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έκαναν τεστ για κορονοϊό κατά την άφιξη τους από το Κόσοβο. Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ήδη έχει γίνει ενημέρωση των αρχών της χώρας και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη ενός θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών άμα τη αφίξει τους στην Αθήνα από την Πρίστινα.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της χώρας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ