ΕΠΟ: Τα τέσσερα νέα πρόσωπα της επιτροπής Εφέσεων

Η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση για όσα έγιναν στην Γενική Συνέλευση της Τρίτης (30/6) και τις αποφάσεις που πάρθηκαν σε αυτή ενώ έκανε γνωστά και ποια μέλη θα πλαισιώσουν την Επιτροπή Εφέσεων.

Στη διάρκεια της ημέρας διαβάσατε αναλυτικά για όσα έγιναν στη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΟ και τις αποφάσεις που πάρθηκαν αλλά και τον Ολυμπιακό που καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό. Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για όσα συζητήθηκαν την έγκριση των απολογισμών και προϋπολογισμών αλλά και τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Με την έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού (πεπραγμένα της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου 01.06.2019 έως και 31.05.2020), του Οικονομικού Απολογισμού του 2019, καθώς και του Προϋπολογισμού του 2021, ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ.

Ο Διοικητικός Απολογισμός έλαβε 53 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 4 «παρών» και ο Οικονομικός Απολογισμός του 2019 υπερψηφίστηκε με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 «παρών». Τέλος, ο Προϋπολογισμός τού 2021 εγκρίθηκε με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 «παρών».

Εξελέγησαν κατά σειρά ως αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. οι Παναγιώτου Παγώνα, Ηλιοπούλου Χαρίκλεια, Φετζιάν Στέφανος-Γρηγόριος, Παντελίδου Αποστολίνα, Παπαϊωάννου Ιωάννης.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. παρέστησαν ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ, ο εκπρόσωπος της UEFA Μάριος Γεωργίου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βίτορ Μέλο Περέιρα και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA Πετρ Φούσεκ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΠΟ: Με 55 ψήφους υπέρ εγκρίθηκαν οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός

ΕΠΟ: Καταψήφισε την έγκριση του διοικητικού απολογισμού ο Ολυμπιακός

Χούμπελ: "Σταματήστε τον πόλεμο μεταξύ σας και τις δυσφημιστικές δηλώσεις"  

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.