ΕΠΟ

ΕΠΟ σε Άρη: "Οι απειλές σε όσους προκάλεσαν τη σημερινή κατάσταση της ΠΑΕ"

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ απάντησε στον Άρη και αφού απέρριψε τον ισχυρισμό περί "αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών" στο θέμα του ban από τη FIFA, ζήτησε να στραφούν οι απειλές της ΠΑΕ σε όσους προκάλεσαν τη σημερινή της κατάσταση.

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το ban που της επιβλήθηκε από τη FIFA, κατηγορώντας την ΕΠΟ για λανθασμένους χειρισμούς στην υπόθεση. Η ομοσπονδία από την πλευρά της απάντησε στους "κίτρινους", ζητώντας τους να στρέψουν τις απειλές τους σε όσους προκάλεσαν τη σημερινή τους κατάσταση και όχι " κατά εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν με ρεαλιστικές λύσεις".

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Ε.Π.Ο., που συντονισμένα και σε καθημερινή βάση επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αποτελεί παρά… προφάσεις εν αμαρτίαις. Η διοίκηση της Ε.Π.Ο. πολιτεύεται με βάση την τήρηση των κανονισμών του Παιχνιδιού και την προστασία των συμφερόντων των Ελληνικών Συλλόγων, έχοντας ως προτεραιότητα τη διαφάνεια και την ισονομία, κατόπιν τούτου δε, προφανώς και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό περί «αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών», καθώς επίσης και περί οποιασδήποτε «αμέλειας» ή «δόλου» διοικούντων και στελεχών της στη συνολική διαχείριση του θέματος που προέκυψε με την Π.Α.Ε. Άρης.

Τούτων δοθέντων, οι όποιες απειλές θα πρέπει να απευθύνονται σε όσους προκάλεσαν, με τους χειρισμούς τους, τη σημερινή κατάσταση στη λαοφιλή Π.Α.Ε. και όχι κατά εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν με ρεαλιστικές λύσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Άρης κατηγορεί την ΕΠΟ για το ban της FIFA
TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ