ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Παραμένει η ποινή υποβιβασμού για μη αδειοδοτημένες ομάδες"

ΕΠΟ / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή της ότι δεν έγινε καμία "φωτογραφική" αλλαγή στο άρθρο 52 που αφορά σε υποβιβασμό ομάδων, αν αυτές δεν έχουν αδειοδοτηθεί. Παραμένει ως έχει η ποινή.

Σε δυσχερή οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Live Sport", ΕΠΟ και Super League συμφώνησαν να τροποποιήσουν το άρθρο 52 του κανονισμού που αναφέρει ότι μια ομάδα υποβιβάζεται εάν δεν είναι αδειοδοτημένη από την ομοσπονδία.

Η ΕΠΟ, ωστόσο, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν έγινε καμία "φωτογραφική" αλλαγή προς όφελος Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας. Αυτό που αποφασίστηκε ανάμεσα σε ΕΠΟ και Λίγκα είναι να παίρνει άδεια ομάδα που έχει αρνητική "καθαρή θέση", αρκεί ωστόσο αυτή να είναι βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία: "Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με το νέο κανονισμό αδειοδότησης των Π.Α.Ε. της Super League, και προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει τα εξής.

«Ουδεμία "φωτογραφική" αλλαγή προς όφελος Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας περιλαμβάνεται στο νέο κανονισμό αδειοδότησης. Η ισχύς του άρθρου 52, για το οποίο γίνεται εκτενώς λόγος, είχε ανασταλεί από την περίοδο 2016-17, με απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, και η αναστολή αυτή εξακολουθεί να υφίσταται για την περίοδο 2017-18".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ