ΕΠΟ: "Ουδέποτε οι διεθνείς συνομοσπονδίες απείλησαν την ΕΠΟ"

ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Ουδέποτε οι διεθνείς συνομοσπονδίες απείλησαν την ΕΠΟ"

H ΕΠΟ αρνείται ότι υπήρξε "κίτρινη κάρτα" και απειλή από FIFA και UEFA, λέγοντας πως βρίσκεται σε διαρκή και στενή συνεργασία με τις διεθνείς συνομοσπονδίες.

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ αρνείται κατηγορηματικά ότι υπήρξε "κίτρινη κάρτα" και απειλή από FIFA και UEFA για μη εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας, λέγοντας παράλληλα πως βρίσκεται σε διαρκή και στενή συνεργασία με τις διεθνείς συνομοσπονδίες και πως το νέο καταστατικό και οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας τηρούνται και εφαρμόζονται απόλυτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή σημερινές αναφορές στον Τύπο, από την Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής: «Η διοίκηση της ΕΠΟ εξελέγη με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και συντριπτική πλειοψηφία τον Αύγουστο του 2017.

Έκτοτε βρίσκεται σε διαρκή και στενή συνεργασία με την FIFA, την UEFA ‎και την Επιτροπή Παρακολούθησης με μοναδικό στόχο τον θεσμικό εκσυγχρονισμό και τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά εξελίσσονται σε πλαίσιο παραγωγικού διαλόγου, με πνεύμα ειλικρίνειας και επαγγελματισμού και στο επίπεδο της παροχής ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας υψηλής ποιότητας.

Ουδέποτε οι διεθνείς συνομοσπονδίες "απείλησαν" την Ελληνική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της, οι δε αναφορές μερίδας του Τύπου περί "κίτρινης κάρτας" ‎και "νέας ΠΔΕ" προκαλούν θυμηδία και μόνον.

Το νέο καταστατικό και οι κανονισμοί της ΕΠΟ τηρούνται και εφαρμόζονται απόλυτα και τα δικαιοδοτικά όργανα επιτελούν το θεσμικά κατοχυρωμένο έργο τους, όπως οφείλουν, χωρίς λαϊκισμούς και‎ σύντομα θα το αντιληφθούν όλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

"Κίτρινη κάρτα" από FIFA - UEFA στην ΕΠΟ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24