ΕΠΟ: Μένουν μέχρι 31/8 Μάριν και Φούσεκ

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος στη διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής ο Χουάν Αντόνιο Μάριν, μέλος της ΚΕΔ, θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τέλος Αυγούστου για να ενημερώσει για όλα τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Το θέμα του μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης και η ανααδιάρθρωση ή μη στη Super League 1 και τη Super League 2 βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ στη διάρκεια της Δευτέρας (4/8) αλλά δεν ήταν τα μόνα θέματα που συζητήθηκαν.

Στη διάρκεια της ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ευάγγελος Γραμμένος, ενημέρωσε πως κατόπιν κοινής απόφασης των FIFA και UEFA η θητεία του ο Χουάν Αντόνιο Μάριν θα παραμείνει στην ΚΕΔ μέχρι 31/8 ώστε να ενημερώσει το νέο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, και τους συνεργάτες του για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν. Στη θέση του για ένα μήνα ακόμα θα παραμείνει και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας Πετρ Φούσεκ.

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντος του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ  Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

"Ο διπλός αγώνα μπαράζ ανόδου/παραμονής στην Super League 1 μεταξύ ΑΟ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης θα διεξαχθεί στις 22 και 29 Αυγούστου 2020.

Απεδέχθη το αίτημα της Super League 1 για παράταση της υποβολής του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 έως τις 31 Αυγούστου 2020.

Ενέκρινε το αίτημα της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας της διαδικασίας αδειοδότησης των σωματείων της έως την 31 Αυγούστου 2020.

Από τον πρόεδρο της Ε.Ε. κ. Ευάγγελο Γραμμένο έγιναν επίσης γνωστά τα παρακάτω:

Κατόπιν κοινής απόφασης των FIFA και UEFA, η θητεία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα στην Ε.Π.Ο. κ. Πετρ Φούσεκ επεκτείνεται έως τις 31 Αυγούστου 2020.

Σε συνέχεια των αποφάσεων της «ομάδας εργασίας», η οποία είχε επιφορτιστεί με την ευθύνη επιλογής του νέου προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., η συνεργασία του κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν επεκτείνεται έως τις 31 Αυγούστου 2020, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ομαλή μετάβαση των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής στον πρόεδρο και τα μέλη της νέας Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.

Η θητεία των κκ Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και Λιφ Λιντμπεργκ στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας/Ε.Π.Ο. ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου 2020. Ο πρόεδρος της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. ευχαρίστησε τα δύο μέλη της Κ.Ε.Δ. για την όλη εργασία τους στην Επιτροπή, την προσφορά και την συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της Ελληνικής Διαιτησίας και την εκπαίδευση των Ελλήνων Διαιτητών στο διάστημα 2017 έως 2020".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.