ΕΠΟ

ΕΠΟ για Ευαγγέλου: "Τραμπουκισμοί για τη διάλυση του ποδοσφαίρου"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την κροτίδα στην πολυκατοικία που διαμένει ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου, λέγοντας πως "κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε τη "μαφιόζικου τύπου επίθεση εις βάρος διαιτητή της Super League", μετά την κροτίδα στην πολυκατοικία που διαμένει ο Άγγελος Ευαγγέλου, που ήταν στο VAR του αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός.

Η ομοσπονδία ανέφερε πως "κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ζήτησε από την ποδοσφαιρική οικογένεια "να απομονώσει όσους επενδύουν, μέσω τραμπουκισμών και τρομοκράτησης των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, στην αποσταθεροποίηση του θεσμικού ρόλου της Ομοσπονδίας και τη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την νέα, μαφιόζικου τύπου, επίθεση εις βάρος διαιτητή της Super League. Πρόκειται για έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των αθλιοτήτων, μέσω των οποίων κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στο σύνολο της Ελληνικής Διαιτησίας και καλεί την Ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας να απομονώσει όσους επενδύουν, μέσω τραμπουκισμών και τρομοκράτησης των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, στην αποσταθεροποίηση του θεσμικού ρόλου της Ομοσπονδίας και τη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άγνωστοι πέταξαν κροτίδα στην πολυκατοικία του διαιτητή Ευαγγέλου
Ολυμπιακός: "Να δημοσιευτούν οι ηχογραφημένες συνομιλίες των διαιτητών εντός 24ώρου"
Oι διαιτητές της Super League 1 αποφάσισαν αποχή από την 17η αγωνιστική
Βόλος: "Να επαναληφθεί το ματς, αλλά και αγώνες που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός"
TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ