ΕΠΟ

ΕΠΟ: Εγκρίθηκε μισθός 5.000 ευρώ το μήνα για τον Γραμμένο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία η μηνιαία αμοιβή για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος θα λαμβάνει 5.000 ευρώ για τις υπηρεσίες του στην Ομοσπονδία. Τα "ναι" ήταν 53 και τέσσερα τα "όχι".

Εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία η μηνιαία αμοιβή για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος θα λαμβάνει 5.000 ευρώ για τις υπηρεσίες του στην Ομοσπονδία, μετά την πρόταση που τέθηκε στους εκπροσώπους των ΠΑΕ και των Ενώσεων. Τα "ναι" ήταν 53 και τέσσερα τα "όχι", ενώ υπήρξε και ένα "λευκό".

Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, αφού ορισμένοι κατέθεσαν τις αντιρρήσεις τους στο προεδρίο, ενώ κάποιοι είπαν πως θα έπρεπε, εφόσον υπάρξει αμοιβή για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, να ήταν η μεγαλύτερη και να μην υπάρχουν υπάλληλοι της Ομοσπονδίας που παίρνουν παραπάνω χρήματα από τον ίδιο.

Μάλιστα, τονίστηκε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ πως θα πέσει το κόστος των αμοιβών για τους υπαλλήλους και πως στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να παίρνει χρήματα ο Βαγγέλης Γραμμένος, λόγω του ότι Δευτέρα με Παρασκευή είναι στο γραφείο του για 12 ώρες τη μέρα και έχει μεγάλες ευθύνες εξαιτίας της θέσης του.

Τα "όχι' ήταν από την ΠΑΕ ΑΕΛ, την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τις ΕΠΣ Λακωνίας και Πειραιά και το "λευκό" από την ΕΠΣ Αχαΐας. Υπήρξαν και αρκετές ομάδες που είχαν αποχωρήσει από την Συνέλευση και δεν έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία όπως ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Άρης, η Λαμία, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός, ο Πανιώνιος και ο Βόλος.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ