ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Αποτροπιασμός για τη μαφιόζικη επίθεση στον Άρη Ασβεστά"

ΕΠΟ: "Αποτροπιασμός για τη μαφιόζικη επίθεση στον Άρη Ασβεστά"

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της καταδικάζει την επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Ασβεστά και καλεί την Πολιτεία να παρέμβει άμεσα για την εύρεση των ηθικών και φυσικών αυτουργών.

Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε το βράδυ του Σαββάτου (27/1) ο δημοσιογράφος, Άρη Ασβεστάς. Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της καταδικάζει με αποτροπιασμό την επίθεση, όσων "επιχειρούν να χειραγωγήσουν την δημοσιογραφία και εν τέλει να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση, στοχοποιώντας όσους διατυπώνουν άφοβα και αδέσμευτα την άποψή τους", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, καλεί την Πολιτεία να παρέμβει άμεσα για την εύρεση των ηθικών και φυσικών αυτουργών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με αποτροπιασμό την χθεσινή μαφιόζικη επίθεση εις βάρος του δημοσιογράφου Άρη Ασβεστά. Οι "γνωστοί - άγνωστοι", που επί σειρά ετών, προσπαθούν να επιβληθούν στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο με σικελικούς όρους,  επιχειρούν να χειραγωγήσουν την δημοσιογραφία και εν τέλει να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση, στοχοποιώντας όσους διατυπώνουν άφοβα και αδέσμευτα την άποψή τους, επέδωσαν τα θλιβερά διαπιστευτήρια τους για πολλοστή φορά, πιστεύοντας ότι με αυτές τις άνανδρες μεθόδους θα επικρατήσουν.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλεί την Πολιτεία και τους συντεταγμένου φορείς της να παρέμβουν άμεσα, επιδεικνύοντας μηδαμινή ανοχή στη συστηματική προσπάθεια κατατρομοκράτησης εκπροσώπων του Τύπου , και να δώσουν - επιτέλους - τέλος στη δράση όλων αυτών που επιμένουν να μετατρέψουν σε αληθινή ζούγκλα την κοινωνία και τον αθλητισμό, αποκαλύπτοντας τους ηθικούς και φυσικούς υπεύθυνους της χθεσινής αθλιότητας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση αγνώστων στον δημοσιογράφο Άρη Ασβεστά

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΣΒΕΣΤΑ

Βασιλειάδης: "Καμία ανοχή σε μαφιόζικες ενέργειες"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24