ΕΠΟ: Απάντηση και επίθεση σε Καρυπίδη

ΕΠΟ

Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με ανακοίνωση της απάντησε στις δηλώσεις του προέδρου του Άρη και τόνισε πως οι κρίσεις του στηρίζονται σε ανακριβή στοιχεία που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα έγγραφα της FIFA.

Η ΕΠΟ αν και άφησε να περάσουν 24ώρες απάντησε στις δηλώσεις του προέδρου του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη, εκφράζοντας την έκπληξη της και την αποδοκιμασία της ενώ σημείωσε πως οι κρίσεις του στηρίζονται σε ανακριβή στοιχεία που έρχονται σε αντίθεση με τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στους φακέλων των υποθέσεων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Τονίζει μάλιστα πως η άσκηση κριτικής εις βάρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να αποτελεί εργαλείο διεκπεραίωσης προσωπικών επιδιώξεων και εσωτερικής επικοινωνίας.

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την έκπληξη και την αποδοκιμασία της για τις χθεσινές αναφορές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, σχετικά με το θέμα της πρόσφατης επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFA.

Η ΕΠΟ επισημαίνει και επιμένει ότι οι κρίσεις του στηρίζονται σε ανακριβή στοιχεία, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στους φακέλους των επίμαχων υποθέσεων, επιθυμεί δε να του υπενθυμίσει ότι στο σύνολο του υλικού που διακίνησε η FIFA για τις υποθέσεις της ΠΑΕ Άρης, και του κοινοποιήθηκε από τις υπηρεσίες της Ομοσπονδίας, η ΠΑΕ Άρης ουδέποτε αντέδρασε επίσημα, ουδέποτε ζήτησε τη συμβουλή και την παρέμβαση της ΕΠΟ, έχασε δε ανεξήγητα και αδικαιολόγητα όλες τις διεθνώς ισχύουσες προθεσμίες, προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά της ενώπιον των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Η άσκηση ευτελούς ποιότητας κριτικής εις βάρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν μπορεί ποτέ να αποτελεί εργαλείο διεκπεραίωσης προσωπικών επιδιώξεων και εσωτερικής επικοινωνίας για άσκηση επιρροής προς τον υπερήφανο, αλλά και απολύτως υποψιασμένο κόσμο του Άρη".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.