ΕΠΟ

Επίθεση Τζώρτζογλου σε Δρόσο: "Είσαι άσχετος με το ποδόσφαιρο"

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Τζώρτζογλου επιτέθηκε στον Ιωάννη Δρόσο και στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο χαρακτήρισε διεφθαρμένο και... "Σούπερ Μάρκετ", ενώ υπήρξε ένταση με μέλη της Συνέλευσης, μεταξύ άλλων και με τον Βαγγέλη Γραμμένο. Σκέψεις να κατέβει στις εκλογές.

Ξέφυγε για λίγα λεπτά η κατάσταση στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, όταν ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος επιτέθηκε κατά πάντων.

Από τα "βέλη" του δεν ξέφυγε ο πρόεδρος της ΠΔΕ, Ιωάννης Δρόσος, ούτε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος είχε πάρει επ' ώμου το ελληνικό ζήτημα από την UEFA και διόρισε μεταξύ άλλων τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής μετά την παραίτηση της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Αρχικά αναφέρθηκε στα χρήματα που δόθηκαν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε αντιδιαστολή με τα έξοδα του Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ (220.000 ευρώ στις ΕΠΣ, πάνω από 700.000 ευρώ το κόστος για την διοίκηση της ΕΠΟ και την Κεντρική Επιτροπής Διαιτησίας όπως ανέφερε). Σε αυτό υπήρξε αντίδραση από τον κ. Δρόσο, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Τζώρτζογλου να αποδείξει αυτά που λέει!

Από 'κει και πέρα, έκανε λόγο για "διεφθαρμένο ελληνικό ποδόσφαιρο", το χαρακτήρισε ως "μπακάλικο" και "Σούπερ Μάρκετ", είπε ότι είναι "από τα πιο βρώμικα σε όλο τον κόσμο, όπως και το κυπριακό, το οποίο διεύθυνε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης". Γι' αυτό άλλωστε και για τον ίδιο ήταν ανάξιος για να βάλει στο σωστό δρόμο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

'Καρφιά" έριξε και για τον Ιάκωβο Φιλιππούση, χαρακτήρισε "άσχετο με το ποδόσφαιρο" τον κ. Δρόσο, ενώ ακολούθησε ένταση με άτομα που έδιναν το παρών στην Συνέλευση, μεταξύ άλλων και με τον Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος έφυγε από την θέση του, πλησίασε κοντά και είπε στον πρόεδρο της ΠΔΕ να ανακαλέσει στην τάξη τον κ. Τζώρτζογλου και να επιληφθεί της διαδικασίας.

Παράλληλα, ο κ. Τζώρτζογλου ολοκλήρωσε την μακροσκελή τοποθέτησή του λέγοντας ότι θα υπάρξει και άλλος υποψήφιος στις εκλογές και μένει να δούμε αν θα κατέβει ο ίδιος απέναντι από τον κ. Γραμμένο, ο οποίος μέχρι τώρα είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

FIFA στην Γ.Σ. της ΕΠΟ: "Επιλογή το Grexit, αλλά δεν το θέλουμε"
UEFA: "Επιτυχημένη η ΠΔΕ αν οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές"
Οι τροποποιήσεις της FIFA στο σχέδιο καταστατικού της ΕΠΟ
Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις στο Καταστατικό της ΕΠΟ!΅

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ