Ελευθεριάδης: "Δεν θα κατέβω στις εκλογές της ΕΠΟ"

Ελευθεριάδης

Ελευθεριάδης: "Δεν θα κατέβω στις εκλογές της ΕΠΟ"

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτρης Ελευθεριάδης, για τις εκλογές της ΕΠΟ με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό λέγοντας πως θα αποσύρει την υποψηφιότητα του.

Την απόσυρση του από την υποψηφιότητα της προεδρίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτρης Ελευθεριάδης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Arena FM 89.4.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο ίδιος ήθελε οι ενώσεις να είναι ενωμένες και να δοθεί βάρος και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο την ώρα που όσοι θέλουν την ΕΠΟ ενδιαφέρονται μόνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Όπως είπε δεν θα κατέβει να διεκδικήσει την ΕΠΟ και υποστήριξε ότι όσα είδε τον αηδίασαν. Επίσης αναφέρθηκε στους Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Μητρόπουλο και τα όσα έχουν γίνει έως τώρα λέγοντας:

"Αυτοί θέλουν την ΕΠΟ μόνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήθελα οι Ενώσεις να είναι ενωμένες, να υπάρχει συναίνεση και να δούνε το ερασιτεχνικό. Εγώ, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Δεν κατεβαίνω για την ΕΠΟ. Έχω μάθει να περπατάω με ψηλά το κεφάλι. Ήμουν πάντα και είμαι αυτόνομος".

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας συμπλήρωσε:

«Αηδίασα με αυτά που είδα. Ο Θεός τους είναι μόνο το χρήμα. Ο κ. Μαρινάκης ήταν ο μόνος που ήταν συναινετικός. Όταν με πρότεινε ο κ. Γκιρτζίκης πήρα τον κ. Γραμμένο να βρεθούμε.

Η δική μου θέση ήταν ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ενωμένο. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε ένα σωστό ελληνικό ποδόσφαιρο και να κάνουμε βήματα προόδου.

Τις εκλογές θα τις έπαιρνα τον Οκτώβριο. Ο Μελισσανίδης έβαλε τον Μητρόπουλο για να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην χάσει τις εκλογές. Γιατί δεν έγιναν τότε οι εκλογές;

Γιατί τους φόρτωσαν όλους αυτούς που παίρνουν μισθούς  ως προσωρινή επιτροπή στην ΕΠΟ, την στιγμή που οι Ενώσεις δεν παίρνουν φράγκο".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24