ΕΠΟ

Εκδικάζονται την Τρίτη τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ

Εκδικάζονται την Τρίτη τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Το πρωί της Τρίτης (11/6) θα εκδικαστούν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν κατά της διοίκησης της ΕΠΟ, οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς

Το πρωί της Τρίτης (11/6) θα εκδικαστούν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς κατά της διοίκησης της ΕΠΟ.

Οι δύο Ενώσεις έχουν ζητήσει να κηρυχθεί παράνομη η νυν διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να οριστεί νέα προσωρινή διοίκηση.

Η ΕΠΟ θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους της, ενώ έχει καλέσει με έγγραφο τις ομάδες που έχουν κερδίσει την έξοδό τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς σύμφωνα με το έγγραφο που είχε στείλει η UEFA, αν κηρυχθεί παράνομη η διοίκηση της ΕΠΟ, δεν θα αναγνωριστεί η προσωρινή διοίκηση και θα αποβληθεί η Ομοσπονδία.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουν το παρών στο Ειρηνοδικείο, ενώ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα οι ΠΑΕ Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ.

Βέβαια δεν αποκλείεται να δώσουν το παρών και άλλες ομάδες, όπως π.χ. η ΑΕΚ και ο λόγος είναι πως εάν βγει παράνομη η διοίκηση της ΕΠΟ και οι αποφάσεις τις, τότε δεν θα ισχύει και η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και έτσι η ΑΕΚ αντί να αγωνιστεί στη νέα Γ' Εθνική, θα αγωνιστεί στην Δ' Εθνική που υπάρχει σήμερα.

Όπως και να έχει η πλευρά της ΕΠΟ δεν προτίθεται να ζητήσει αναβολή και μένει να δούμε αν θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα ή αν θα αποσύρουν τις προσφυγές οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ