ΕΠΟ

Εισήγηση για κατάργηση αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η είσηγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ είναι να καταργηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια, αλλά να αυξηθούν τα πρόστιμα ειδικά σε περίπτωση υποτροπής.

Συνεδρίασε σήμερα (28/5) η Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αποτελείται από μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και εκπροσώπους της Super League και της Football League) και πήρε μια σειρά από σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει βέβαια να έχουν την έγκριση από τις διεθνείς συνομοσπονδίες

Η μια έχει να κάνει με τον Πειθαρχικό Κώδικα, καθώς οι ομάδες της Super League ζήτησαν να αλλάξει το άρθρο 15, το οποίο προέβλεπει ότι σε περιπτώσεις εκτεταμένων επεισοδίων σε αγώνες πρωταθλήματος ή Κυπέλλου οι ομάδες τιμωρούνται με πρόστιμο, ποινή αποκλεισμού της έδρας και αφαίρεση βαθμών.

Η είσηγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι να καταργηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών, αλλά να αυξηθούν τα πρόστιμα, ειδικά σε περίπτωση υποτροπής. Βέβαια, το κείμενο θα αποσταλεί στις διεθνείς Ομοσπονδίες για να επικυρωθεί η αλλαγή και να αλλάξει το άρθρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ