ΕΠΟ

Δικαιωμένοι αισθάνονται στην ΕΠΟ για την απόφαση του Διαιτητικού

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Στις τάξεις της Ομοσπονδίας επικρατεί ικανοποίηση για την απόρριψη της προσφυγής της Super League στο Διαιτητικό δικαστήριο. Στην ΕΠΟ κάνουν λόγο και γιαδικαίωση Γραμμένου σε νομικό επίπεδο.

Η προσφυγή της Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Ε.Ε. της ΕΠΟ για να υπάρχει μπαράζ του 13ου της Super League με τον 2ο της Football League στο τέλος της σεζόν, απορρίφθηκε και στην Ομοσπονδία επικρατεί ικανοποίηση για το σκεπτικό της απόφασης.

Με ψήφους 4-1 το Διαιτητικό δικαίωσε την Ομοσπονδία και στο Γουδή θεωρούν πως δικαιώνονται, λόγω του ότι σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης τον ρυθμιστικό ρόλο στα θέματα του ποδοσφαίρου τα έχει η Ομοσπονδία και όχι η εκάστοτε διοργανώτρια αρχή.

Στην ΕΠΟ κάνουν λόγο για απόφαση σταθμό που επιβεβαιώνει ότι η ίδια έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για ρυθμιστικά ζητήματα του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, επισημαίνεται πως είναι και μια νίκη σε νομικό επίπεδο του προέδρου, Βαγγέλη Γραμμένου, έναντι των κ.κ Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ