ΕΠΟ

Απορρίφθηκε η προσφυγή της Super League, επιβεβαιώθηκε το μπαράζ

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Η προσφυγή της Super League κατά της απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για μπαράζ του 13ου της μεγάλης κατηγορίας με τον δεύτερο της Football League απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στο... κενό έπεσε η προσφυγή της Super League κατά της απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για μπαράζ του 13ου της μεγάλης κατηγορίας με τον δεύτερο της Football League. Στις 24 Αυγούστου η Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει ότι "σ το τέλος της περιόδου 2018-19 από τη Super League θα υποβιβαστούν τρεις (3) ομάδες στη Super League2, από την Football League θα προβιβαστεί στη νέα Super League1 απευθείας μία (1) ομάδα, ενώ θα γίνει αγώνας μπαράζ μεταξύ της 13ης ομάδας της τελικής κατάταξης της Super League και της 2ης ομάδας της Football League για μια ακόμα θέση στη νέα Super League1".

Η διοργανώτρια αρχή αντέδρασε στην απόφαση αυτή και την επομένη έκανε προσφυγή, ζητώντας να ισχύσει το 3-1. Να υποβιβαστούν δηλαδή τρεις ομάδες και να ανέβουν μόλις μία από τη Football League. Η Super League αναμένεται να προγραμματίσει διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να δει πώς θα αντιδράσει, αν και το μπαράζ είναι πλέον οριστικό.

Η ανακοίνωση: " Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ