ΕΠΟ

Απορρίφθηκε η δίωξη για τον Παναιτωλικό

Απορρίφθηκε η δίωξη για τον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Πρόστιμο στην Παναχαϊκή. Διαβάστε τις αποφάσεις.

Απορρίφθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:

" Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Με την υπ' αριθμ. 234/27.06.2013 απόφασή της κηρύσσει απαράδεκτη την από 12/6/2013 πειθαρχική δίωξη, που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Με την υπ' αριθμ. 233/27.06.2013 απόφασή της απαλλάσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 για τις πειθαρχικές παραβάσεις των διατάξεων των άρθρων 15 παρ. 1 και 23 του Π.Κ. της ΕΠΟ (υβριστική και περιφρονητική συμπεριφορά των φιλάθλων της). Κηρύσσει την ως άνω εγκαλούμενη πειθαρχικά ελεγκτέα για τις πειθαρχικές παραβάσεις των άρθρων 23 παρ. 1 και 26 παρ. 1 και 4 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Επιβάλλει σε αυτή χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ (3000 €)".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ