ΕΠΟ

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές της Χαλκίδας και του Ιωνικού

ΕΠΟ

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές της Χαλκίδας και του Ιωνικού

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τις προσφυγές που είχαν κάνει οι Χαλκίδα και ο Ιωνικός για να ανέβουν στη Stoiximan.gr Football League.

Φρένο στην προσπάθεια που έκαναν Χαλκίδα και Ιωνικός, προκειμένου να ανέβουν στην Stoiximan.gr Football League και να πάρουν τις θέσεις του Ηρακλή και του Αγροτικού Αστέρα έβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την τελεσίδικη απόφαση που πήρε και ανακοινώθηκε στη διάρκεια της Τρίτης.

Επίσης μέσω της ΕΠΟ έγιναν γνωστές και οι οριστικές πληρωμές σε Περνίς και Τελάντερ και οι δώσεις με τις οποίες πρέπει να καταβληθεί το σύνολο του ποσού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

-Να απορρίψει τις προσφυγές των σωματείων Χαλκίδα, Ιωνικός Νικαίας κατά της υπ’ αριθμ. 3/11.09.2017 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 13.09.2017 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

-Να καταβληθεί στον Ντούσαν Περνίς από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 το ποσό των 116.359 ευρώ σε 7 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου ύστερα από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή.

-Να καταβληθεί στον Ράσμους Τελάντερ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των 461.397,48 ευρώ σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Δίνει 450.000 ευρώ στον Τελάντερ ο Παναθηναϊκός

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24