ΕΠΟ

Από 10 έως 30 ευρώ τα εισιτήρια του τελικού

Από 10 έως 30 ευρώ τα εισιτήρια του τελικού
ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ αποφάσισε ότι οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος θα κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ. Στις 19 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί η Football League

Η ΕΠΟ πραγματοποίησε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Παρασκευή (26/04) και αποφάσισε να ορίσει αυτές τις τιμές για τον αγώνα του ΟΑΚΑ.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 11 Μαϊου στο ΟΑΚΑ και οι τιμές θα κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ.

Ο τελικός θα διεξαχθεί μεταξύ του νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - Πανθρακικός και ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης που συγκρούονται στην ημιτελική φάση. Στα πρώτα παιχνίδια, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν επικρατήσει με 6-2 της ομάδας από την Κομοτηνή και ο "δικέφαλος του βορρά" με 2-1 των Αρκάδων.

Παράλληλα μετά από σχετικό αίτημα της Football League η αγωνιστική περίοδος παρατάθηκε μέχρι τις 19 Ιουνίου.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

" 1. Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:

1. Καθορίστηκαν οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2012-2013, το εύρος των οποίων είναι από 10 ευρώ έως 30 ευρώ.

2. Να πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2013 και ώρα 10:00 στο κτίριο της ΕΟΕ η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ.

3. Να παραταθεί μέχρι τις 19 Ιουνίου 2013 η αγωνιστική περίοδος της Football League, κατόπιν σχετικού αιτήματος της διοργανώτριας.

4. Να πραγματοποιηθεί σεμινάριο διαιτητών Super League το διάστημα 5-7 Ιουλίου 2013 (ο τόπος του θα προσδιοριστεί προσεχώς) και σεμινάρια διαιτητών και παρατηρητών Football League, Football League 2, Δ’ Εθνικής, βοηθών διαιτητών Football League και Football League 2 και υποψήφιων νέων παρατηρητών-εκπαιδευτών στην Ερέτρια (10 Ιουνίου - 19 Ιουνίου για της ΕΠΣ Νότιας Ελλάδας) και στην Βέροια (23 Ιουνίου - 1 Ιουλίου για τις ΕΠΣ Βόρεια Ελλάδας).

5. Να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου στην Αθήνα φιλικός αγώνας προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας κάτω των 20 ετών εναντίον της Σερβίας, ενόψει της συμμετοχής της στο επικείμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ