ΕΠΟ

Απέρριψε η ΕΠΟ το αίτημα του Παναθηναϊκού

Απέρριψε η ΕΠΟ το αίτημα του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Απέρριψε, όπως ήταν αναμενόμενο, η ΕΠΟ το αίτημα του Παναθηναϊκού για τον ορισμό ξένου διαιτητή, στο ντέρμπι των "αιωνίων αντιπάλων". Επιβεβαιώνουν από το Τριφύλλι.

Αρνητική ήταν, όπως αναμένονταν, η απάντηση που έδωσε η ΕΠΟ στο επίσημο αίτημα του Παναθηναϊκού για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου 21/11.

"Ο ορισμός ξένου διαιτητή δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό της Ομοσπονδίας και ως εκ τούτου δεν τίθεται κανέναν θέμα για την ΕΠΟ"αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, στην απαντητική επιστολή της Ομοσπονδίας.

Από τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι ακόμα δεν έχουν παραλάβει το απαντητικό έγγραφο της ΕΠΟ και θα τοποθετηθούν μόλις το μελετήσουν, διότι θέλουν να διαπιστώσουν το σκεπτικό της Ομοσπονδίας. Ανάλογα με τους κανονισμούς που θα επικαλεστεί η ΕΠΟ, θα καθοριστεί και η αντίδραση του Παναθηναϊκού.

Το Sport24.gr είχε αναφέρει από το βράδυ της Παρασκευής 13/11 ότι η ΕΠΟ θα απαντήσει αρνητικά σήμερα, στο αίτημα των "πράσινων".

UPDATED: Από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσαν ότι έλαβαν το απαντητικό έγγραφο της ΕΠΟ και ότι ως αιτιολογία για την απόρριψη του αιτήματος για τον ορισμό ξένου διαιτητή, προβάλλεται το ότι δεν προβλέπεται από τον κανονισμό.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ