ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Να ασχοληθούν με την ομάδα τους"

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά απάντησε στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως τηρεί τη νομιμότητα, καλώντας παράλληλα τους "ερυθρόλευκους" να ασχοληθούν με την ομάδα τους.

Επιθετική ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9) ο Ολυμπιακός, παραμονή του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" υποστήριξαν ότι η ΕΠΟ "ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις".

Το βράδυ της ίδιας μέρας η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απάντησε στον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι τηρεί κατά γράμμα τη νομιμότητα και πρόσθεσε: "Καλούμε, τέλος, αυτή την ύστατη ώρα, τους δήθεν αυτόκλητους υπερασπιστές του κύρους του ελληνικού ποδοσφαίρου να ρίξουν τους τόνους, να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να συνεισφέρουν έμπρακτα στη διεξαγωγή του τελικού".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Για πολλοστή φορά και δυστυχώς παραμονή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποχρεούται να διαψεύσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ψευδείς και κατασκευασμένες πληροφορίες, οι οποίες αβασάνιστα διακινούνται ακόμη και από επίσημα μέσα επικοινωνίας και μόνο πόλωση μεταξύ των φιναλίστ και καχυποψία μεταξύ των φιλάθλων προκαλούν.

Η Ε.Π.Ο. ουδέποτε «έδωσε ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας», πολύ περισσότερο ουδέποτε παραβίασε το εγκεκριμένο από τη ΓΓΑ υγειονομικό πρωτόκολλο του τελικού.

Η Ε.Π.Ο. αποδέχθηκε αίτημα της ΕΠΣ Θεσσαλίας να προσκληθούν στον τελικό, ως θεσμικοί παράγοντες της Περιφέρειας και της Πόλης που φιλοξενεί τον τελικό, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, ο Δήμαρχος Βόλου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, συνολικά τέσσερα άτομα, τα ονόματα των οποίων έχουν ήδη αποσταλεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και σε κάθε περίπτωση περιλαμβάνονται στα 360 άτομα που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο να εισέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό.

Προκειμένου δε να προλάβουμε και άλλες δήθεν "αποκλειστικότητες" και "αποκαλύψεις" ενημερώνουμε την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Γραμμένος προσκάλεσε προσωπικά στον τελικό τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και τον ΓΓΑ κα. Γ. Μαυρωτά, οι οποίοι επίσης περιλαμβάνονται στη λίστα των 360 που δικαιούνται είσοδο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο εν όψει του τελικού.

Η Ε.Π.Ο. τηρεί κατά γράμμα τη νομιμότητα, όπως αυτή απορρέει από τις ιδιαίτερες ανάγκες προστασίας του συνόλου της ποδοσφαιρικής οικογένειας από την πανδημία και με τις αποφάσεις της εγγυάται την επί ίσοις όροις διεξαγωγή του τελικού.

Καλούμε, τέλος, αυτή την ύστατη ώρα, τους δήθεν αυτόκλητους υπερασπιστές του κύρους του ελληνικού ποδοσφαίρου να ρίξουν τους τόνους, να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να συνεισφέρουν έμπρακτα στη διεξαγωγή του τελικού, στο κλίμα που προσδοκά ο φίλαθλος κόσμος της χώρας και για το οποίο τόσο πολύ κόπτονται".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ