Ανακοινώθηκε από τη FIFA η Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ

ΕΠΟ

Η FIFA ανακοίνωσε τα τρία μέλη που θα απαρτίζουν την Επιτροπή Παρακολούθησης της ΕΠΟ και θα αποτελούν τα "μάτια" και τα "αυτιά" της στην Ελλάδα.

Μία μέρα μετά από τη συνάντηση του απεσταλμένου της FIFA την Ελλάδα και επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικών Ομοσπονδιών, Μπιορν Βασάλο, με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ανακοινώθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία η σύνθεση της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ.

Όπως είχε γίνει γνωστό, τα τρία μέλη της θα ήταν από το εξωτερικό και όπως ανακοίνωσε η FIFA, επελέγησαν πρόσωπα κατόπιν συμβουλής και της UEFA.

Πρόεδρος της Επιτροπής θα είνα ο Χέρμπερ Χίμπελ, δικηγόρος στο επάγγελμα και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αυστρίας, καθώς και της Νομικής Επιτροπής της UEFA.

Μέλος της Επιτροπής θα είναι ο Ίβαν Βέλα, Διευθυντής Αθλητισμού της Μάλτας, μάνατζερ της ομοσπονδίας της χώρας και Διευθυντής Τοποθεσιών της UEFA. Το έτερο μέλος θα είναι ο Ισπανός με αλβανικές ρίζες Εντουάρντο Ντερβίσι, Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων και Επικεφαλής της Επιτροπής Αδειοδότησης της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η Επιτροπή Παρακολούθησης αρχικά θα επιθεωρήσει τις εργασίες για τις εκλογές της ΕΠΟ την Παρασκευή 18 Αυγούστου και ακολούθως και για τουλάχιστον 12 μήνες, θα ελέγχει "την εφαρμογή του αναθεωρημένου καταστατικού της ΕΠΟ και τη γενικότερη κατάσταση της ΕΠΟ, συμπεριλαμβανομένης και της χρηματοδότησης και του μπάτζετ, θα αναφέρει και θα παρέχει συστάσεις σε θέματα λειτουργίας της ΕΠΟ και θα παρακολουθεί τις ενέργειες που θα εκπορεύονται από τις συστάσεις της", όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

"Η Επιτροπή Παρακολούθησης θα παρέχει στη FIFA και στην UEFA αναφορές τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο μήνες", καταλήγει.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΗΝ ΚΕΔ Ο ΜΕΛΟ ΠΕΡΕΙΡΑ

Στις 18/08 οι εκλογές της ΕΠΟ, ο Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24