ΕΠΟ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Νίκου Προύντζου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Νίκου Προύντζου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του παράγοντα της ΕΠΟ Νίκου Προύντζου ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο. Δείτε τις αλλαγές στην ΕΠΟ. Νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ο Γιώργος Καραμελίδης

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του παράγοντα της ΕΠΟ Νίκου Προύντζου, ο οποίος υπέστη την Τετάρτη (17/10) έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Νίκος Προύντζος, ο οποίος εκλέχθηκε πρόεδρος της Επιτροπής για θέματα ασφαλείας και πρόληψης βίας λίγο πριν την έναρξη του Δ..Σ της ΕΠΟ, αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία.

Κλήθηκε επειγόντως ασθενοφόρο με το οποίο και διακομίστηκε στο Απολλώνιο, όπου και διαγνώστηκε το έμφραγμα από το ιατρικό προσωπικό.

Για προληπτικούς λόγους παρέμεινε για ιατρική παρακολούθηση επί 24 ώρες στο νοσοκομείο και την Πέμπτη (18/10) πήρε εξιτήριο, καθώς είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Ο Καραμελίδης στην ΚΕΔ

Από εκεί και πέρα, με ομόφωνη αποδοχή των προτάσεων του προέδρου Γιώργου Σαρρή ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Τετάρτης της ΕΠΟ από το οποίο εξελέγησαν οι πρόεδροι των επιτροπών που προβλέπονται από το καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Έτσι, στην ΚΕΔ τοποθετήθηκε ο Γεώργιος Καραμελίδης, στην επιτροπή για θέματα ασφαλείας και πρόληψης βίας, αλλά και στην επιτροπή κυπέλλου ερασιτεχνών και μη ερασιτεχνών ο Νίκος Προύντζος.

Tων επιτροπών νομικών θεμάτων, ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και διεθνούς ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα προεδρεύει ο Νίκος Ανασόπουλος, στην οικονομική επιτροπή και στην επιτροπή προμηθειών, αλλά και εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Super League ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Επίσης στην προεδρία των παρακάτω επιτροπών ορίστηκαν οι:

Τεχνική επιτροπή: Αργύριος Βούλγαρης.

Υγειονομική επιτροπή: Ιωάννης Οικονομίδης

Επιτροπή στατιστικής και γηπέδων: Κωνσταντίνος Γκίτσιος

Επιτροπή ΜΜΕ και δημοσίων σχέσεων: Ιωάννης Παπακωνσταντίνου

Επιτροπή διεθνών σχέσεων: Ιωάννης Οικονομίδης

Επιτροπή διαμεσολαβητών ποδοσφαίρου: Γεώργιος Βούρβαχης

Επιτροπή πρωταθλήματος Δ' Εθνικής: Μιχαήλ Τζανόπουλος

Επιτροπή μικτών ομάδων Ενώσεων: Παναγιώτης Δημητρίου

Επιτροπή εκπαιδευτικού συμβουλίου: Κωνσταντίνος Γκίτσιος

Επιτροπή ποδοσφαίρου γυναικών: Ευάγγελος Τοπολιάτης

Επιτροπή σχολών προπονητών: Δαμιανός Γαβριηλίδης

Εκπρόσωπος της ΕΠΟ σε Football League-Football League 2: Ευάγγελος Μαζαράκης

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ