ΕΠΟ

Αγωγή από την ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. στην ΕΠΟ

Αγωγή από την ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. στην ΕΠΟ

Αγωγή στην ΕΠΟ κατέθεσε η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. και ο λόγος είναι ότι δεν έχουν πληρωθεί τα λειτουργικά έξοδα του αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία.

Η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε., όπως αναφέρει η πλευρά του Ολυμπιακού, κατέθεσε αγωγή κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού από το Νοέμβριο δεν έχουν πληρωθεί τα λειτουργικα έξοδα του αγώνα Ελλάδα-Κροατία (0-0) για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το γήπεδο παραχωρείται από το 2010 δωρεάν στην γαλανόλευκη, με την εταιρεία να μην εισπράττει μίσθωμα από την Ομοσπονδία για τα ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μόνο ο Ολυμπιακός πληρώνει μίσθωμα για τους αγώνες του εκεί, με την ΕΠΟ να είχε ως υποχρέωση να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα των αγώνων της Εθνικής.

Για να φτάσουμε στο ματς με τους Κροάτες, που ήταν το τελευταίο που έδωσε εκεί η Εθνική, προτού παρθεί η απόφαση για αλλαγή έδρας από την διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου.

Η ΕΠΟ δεν έχει πληρώσει ακόμα τα χρήματα και γι' αυτό έγινε αγωγή από την ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, ώστε να λάβει τα οφειλόμενα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24