ΕΛΛΑΔΑ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του Κοντονή για τα εγκληματικά στοιχεία

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του Κοντονή για τα εγκληματικά στοιχεία
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Κοντονής βρέθηκε στα γραφεία της ΓΑΔΑ για να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της εγκληματικής ομάδας. Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του, παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Το πρωί της Παρασκευής (26/2), ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, επισκέφτηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας, η οποία -εκτός των άλλων- κατηγορείται και για πρόκληση επεισοδίων στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως προκύπτει από την συνάντηση και απ' όσα είπε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του για την ύπαρξη εγκληματικών στοιχείων (και) μέσα στα γήπεδα, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν θλιβερά περιστατικά, όπως αυτά στις 21 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Σύμφωνα με την άποψή του και όσα προέκυψαν από την συνάντηση που είχε, αυτά τα εγκληματικά στοιχεία επωάζονται μεταξύ των φανατικών οπαδών των ομάδων και ουσιαστικά αποδεικνύεται η σπουδαιότητα ύπαρξης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των καμερών στα γήπεδα, ώστε να ελέγχονται άπαντες.

Επίσης, θεωρεί πως έτσι δικαιολογείται η μεγάλη αντίδραση από τους κύκλους των οργανωμένων για την ύπαρξη της κάρτας φιλάθλου, διότι δεν θέλουν να ελέγχονται. Ο κ. Κοντονής θα έχει αναλυτικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης στην διάθεσή του και θα την παρακολουθεί στενά και από κοντά.

Επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει σύσκεψη με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, διότι μπορεί να έχουν προκύψει νέα δεδομένα και στοιχεία γι' αυτή την υπόθεση που κρίνεται ως πολύ σημαντική.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ