ΕΛΛΑΔΑ

Επιβεβαιώνουν για Δώνη και Αγγλία

Επιβεβαιώνουν για Δώνη και Αγγλία

Το περιβάλλον του νεαρού Τάσου Δώνη επιβεβαιώνει τις επαφές του παίκτη με την ομοσπονδία της Αγγλίας για να αγωνιστεί με τα "λιοντάρια"

Δημοσίευμα του Goal News αναφέρει πως ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάσος Δώνης, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους, παρακολουθείται από την ομοσπονδία της Αγγλίας, που φαίνεται πως έχει κάνει μία πρώτη επαφή με τον παίκτη για να αγωνιστεί στα "λιοντάρια".

Ο Δώνης έχει γεννηθεί στην Αγγλία την περίοδο που ο πατέρας του, Γιώργος Δώνης, έπαιζε ποδόσφαιρο στο Νησί, οπότε διαθέτει αγγλικό διαβατήριο.

Όπως επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή, η Αγγλική ομοσπονδία τον παρακολουθεί στις αναμετρήσεις της ομάδας Νέων της Γιουβέντους και τον ενημέρωσαν ότι σκέφτονται να τον καλέσουν στην Εθνική Νέων της Αγγλίας.

Ωστόσο, όπως τονίζεται ακόμη και αν δεχθεί ν' αγωνιστεί στην ομάδα Νέων της Αγγλίας, αυτό δεν σημαίνει ότι κλείνει η "πόρτα" για την Εθνική Ανδρών της χώρας μας, καθώς θα έχει δικαίωμα να φορέσει την "γαλανόλευκη".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ