ΕΛΛΑΔΑ

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Νέα αναβολή στην εκδίκαση

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και άλλα 15 πρόσωπα που κατηγορούνται για συγκεκριμένους αγώνες. Νέος ορισμός την Τετάρτη (1/7) στο Εφετείο.

Τη Δευτέρα (29/6) το απόγευμα είχε προγραμματιστεί στο δικαστικό τμήμα της ΕΠΟ η ακροαματική διαδικασία σχετικά με την υπόθεση που αφορά τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητοκαι άλλα 15 πρόσωπα που κατηγορούνται για συγκεκριμένους αγώνες, θέλοντας να αξιολογήσει περαιτέρω την υπόθεση.

Για δεύτερη φορά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων. Λόγω των πρωτοκόλλων που υπάρχουν, οι παρόντες στη διαδικασία ήταν χωρισμένοι σε διαφορετικές αίθουσες, κάτι που δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή της εκδίκασης. Έτσι, αποφασίστηκε η δεύτερη αναβολή και ο νέος ορισμός για την Τετάρτη (1/7, 18.00) στο Εφετείο.

Να θυμίσουμε ότι το Άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας παραπέμπει για τις ποινές στο Άρθρο 29 και σε αυτό περιλαμβάνονται οι πιο βαριές ποινές σε όλο το πειθαρχικό δίκαιο. Οι ομάδες φέρεται να κινδυνεύουν με υποβιβασμό και πρόστιμο ως 3 εκατ. ευρώ και τα πρόσωπα με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής.

Αυτή ήταν η εισήγηση του μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτας Σπανού, που χρειάστηκε έξι μήνες για να καταλήξει στα συμπεράσματά της και να προτείνει τις παραπάνω ποινές.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν έχουν παραπεμφθεί οι Βαγγέλης Μαρινάκης (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιώργος Σπανός (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ατρόμητος) Γιάννης Αγγελόπουλος (τεχνικός διευθυντής Ατρομήτου), Ρικάρντο Σα Πίντο (πρώην προπονητής Ατρομήτου), Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ), Αριστείδης Σταθόπουλος (πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΟ), Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ), Νίκος Προύντζος (πρώην μέλος Δ.Σ. ΕΠΟ), Θόδωρος Κουρίδης (πρώην νομικός σύμβουλος ΕΠΟ), Γιώργος Δούρος (πρώην μέλος ΚΕΔ), Θανάσης Μπριάκος (πρώην μέλος ΚΕΔ), Ηλίας Σπάθας (πρώην διαιτητής), Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (πρώην διαιτητής), Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (πρώην διαιτητής), Απόστολος Αμπάρκιολης (πρώην διαιτητής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ