ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον διαιτητή Τσαμούρη έξω από το σπίτι του στον Πειραιά

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διαιτητής, Αλέξανδρος Τσαμούρης, δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στον Πειραιά από αγνώστους και στην συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για να δώσει κατάθεση. Η διεύθυνση αθλητικής βίας έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ένα ακόμη κρούσμα ωμής βίας εις βάρος Έλληνα διαιτητή είχαμε το βράδυ του Σαββάτου (4/5), με τον ρέφερι, Αλέξανδρο Τσαμούρη, να γίνεται θύμα άνανδρης επίθεσης έξω από το σπίτι του στον Πειραιά.

Ο Πειραιώτης διαιτητής ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους, οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και ο ίδιος άμεσα έσπευσε στη διεύθυνση αστυνομίας Πειραιά προκειμένου να δώσει κατάθεση για το πώς ακριβώς έγινε η επίθεση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η διεύθυνση αθλητικής βίας, προκειμένου να βρει τους ενόχους που κρύβονται πίσω από την επίθεση στον Έλληνα διαιτητή, ο οποίος προφανώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης έχει οριστεί 4ος στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ, ενώ θυμίζουμε πως είχε βρεθεί στο στόχαστρο για το πέναλτι που δεν είχε σφυρίξει για χέρι του Βιεϊρίνια στο ματς Λαμία - ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος

Το τελευταίο θύμα πριν την επίθεση στον Τσαμούρη, ήταν Θανάσης Τζήλος, ο οποίος στις 19 Δεκεμβρίου είχε χτυπηθεί άσχημα έξω από το σπίτι του στη Λάρισα και η υπόθεση για το ποιοι βρίσκονται πίσω από το συμβάν, είναι ακόμα σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φάκελος βία: Οι επιθέσεις σε διαιτητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ