ΕΛΛΑΔΑ

Επέστρεψε με γκολ ο Τόνσο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΑΦΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΑΦΟ ICON

Ο Μαρτίν Τόνσο φόρεσε ξανά τη φανέλα του Αστέρα και ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-1) της φιλικής αναμέτρησης με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Παναχαϊκή κι Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) σε φιλική αναμέτρηση στην Πάτρα, με τους Πολίμο και Τόνσο να πετυχαίνουν τα γκολ γηπεδούχων και φιλοξενούμενων αντίστοιχα.

Ο Καρατσανάκοφ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Πάτρας στο 15ο λεπτό, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Μάρκ Φερνάντεθ νικήθηκε από τον Καπουτάγλη, ενώ Ρόλε και Σάλας δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα μετά από λίγα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 40ό λεπτό, όταν Κυνηγόπουλος τροφοδότησε τον Πολίμο κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν το ρυθμό του δευτέρου ημιχρόνου. Τελικά, η ομάδα της Τρίπολης έφυγε αήττητη από την Πάτρα.

Το τελικό σκορ (1-1) διαμόρφωσε ο Μαρτίν Τόνσο στο 88'. Ο Αργεντινός επέστρεψε με γκολ στους "κιτρινομπλέ", εκκινώντας ιδανικά (έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο) τη δεύτερη θητεία του.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταματόπουλος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος Παπατόλιος, Πλέγας, Κολ, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ, Μωραΐτης​. Αγωνίστηκαν και οι: Μαυριάς, Κοτσώνης, Λουμπαρδέας, Πολυχρόνης, Κολοβούνης, Ελευθεριάδης, Παταπής, Αργυρόπουλος, Αυλωνίτης, Αντωνακόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος (45' Τσιφτσής), Ματρικάρντι (70' Τσιλιανίδης), Τασουλής (64' Άνχελ), Βλάχος (64' Κώτσιρας), Βαλιέντε, Μπέλοκ, Ρόλε, Τζίμας (45' Χριστόπουλος), Σάλας (58' Μπαστιάνος), Φερνάντεθ (70' Τόνσο), Δουβίκας (70' Μανιάς)

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ