ΕΛΛΑΔΑ

Ελέγχονται πειθαρχικά όλες οι αποφάσεις του Σκουτέρη

Ελέγχονται πειθαρχικά όλες οι αποφάσεις του Σκουτέρη

Η "Δίκη στον ΣΚΑΪ" αποκάλυψε ότι θα ελεγχθούν πειθαρχικά όλες οι αποφάσεις που εξέδωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ υπό την προεδρία του Δημήτρη Σκουτέρη με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου.

Οι αποφάσεις του προέδρου της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη, θα ελεγχούν, όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ", η οποία φιλοξένησε και συνέντευξη του προέδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρυσούλας Παρασκευά, θα ελεγχθούν πειθαρχικά όλες οι αποφάσεις που εξέδωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ υπό την προεδρία του Δημήτρη Σκουτέρη.

Η μεταμεσονύχτια απόφαση του Πρόεδρου Πρωτοδικών για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός έδωσε το έναυσμα για την πειθαρχική δίωξή του, ο οποίος ελέγχεται για καθυστέρηση πειθαρχικών αποφάσεων και για το ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν εξέδωσε καν σκεπτικά.

Η Χρυσούλα Παρασκευά είναι Γενική Επιθεωρήτρια Δικαστηρίων και προΐσταται του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας.

Την έρευνα θα διενεργήσει η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη, η οποία αναμένεται να προχωρήσει σε όλες τις κινήσεις για να διαπιστωθεί η αμεροληψία της κρίσης του Δημήτρη Σκουτέρη, ο οποίος ελέγχεται και για απόφαση που έλαβε σε πολιτικό δικαστήριο.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ