ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες ντροπής στη Βέροια, επεισόδια και τραυματίες στο Νίκη Αγκαθιάς - Αγροτικός Αστέρας

Εικόνες ντροπής στη Βέροια, επεισόδια και τραυματίες στο Νίκη Αγκαθιάς - Αγροτικός Αστέρας

Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν στην αναμέτρηση της Γ' Εθνικής ανάμεσα στη Νίκη Αγκαθιάς και τον Αγροτικό Αστέρα με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια και τις κερκίδες να μετατρέπονται σε ρινγκ για πέντε λεπτά. (VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης της Γ' Εθνικής ανάμεσα στη Νίκη Αγκαθιάς και τον Αγροτικό Αστέρα όταν οι οπαδοί των δυο ομάδων ήρθαν στα χέρια, υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα και πτώσεις οπαδών στις κερκίδες με αποτέλεσμα να προκληθούν και αρκετοί τραυματισμοί.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο 19 λεπτό της αναμέτρησης που ήταν στο 0-0 και κράτησαν τουλάχιστον έξι λεπτά όπως δείχνει χαρακτηριστικά και το βίντεο.

Αρκετός κόσμος που ήταν στο γήπεδο προκειμένου να γλιτώσει αναγκάστηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο καθώς υπήρχαν γυναίκες και παιδιά που αμέσως απομακρύνθηκαν από τις κερκίδες και έψαξαν τρόπο διαφυγής.

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν μετά από λίγη ώρα.

Όπως έλεγαν άνθρωποι των γηπεδούχων, από τις συμπλοκές φέρεται να τραυματίστηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Νίκης. Το βίντεο είναι από την ιστοσελίδα: www.emvolos.gr που κάλυπτε ζωντανά το παιχνίδι:

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ