"Έφυγε" από τη ζωή 29χρονος ποδοσφαιριστής από την Πάτρα

Ο 29χρονος, Σπύρος Αβράμης, άφησε τη τελευταία του πνοή έπειτα από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. Αναβολή στους αγώνες του ερασιτεχνικού από την ΕΠΣΑ.

Πένθος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Πάτρα, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις ο θρήνος δεν περιχαρακώνεται, αγγίζει όλο τον κόσμο. Ειδικά όταν φεύγει τόσο άδικα ένα παλικάρι 29 ετών.

Ο Σπύρος Αβράμης άφησε τη τελευταία του πνοή έπειτα από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. Πάλεψε γενναία με την ασθένεια που τον κατέβαλε, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη και βύθισε στο πένθος όλη την Αχαΐα.

Έπαιζε ποδόσφαιρο στον ΑΠΣ Πάτραι και beach soccer στη Νάπολη Πατρών, είχε αισθανθεί πριν αρκετές μέρες έντονη αδιαθεσία, αλλά οι εξετάσεις του δεν είχαν δείξει κάτι σοβαρό. Ο πυρετός δεν υποχωρούσε και κρίθηκε αναγκαία η εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο, με τον οργανισμό του να μην αντέχει τελικά.

Μετά την τραγική είδηση της απώλειας του Σπύρου Αβράμη η ΕΠΣΑ έπραξε το αυτονόητο. Αναβάλλονται όλα τα σημερινά παιχνίδια του ερασιτεχνικού με ώρα έναρξης στις 15:00.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS