ΕΛΛΑΔΑ

Έφτασε στο Σουδάν ο Μελίσσης

Έφτασε στο Σουδάν ο Μελίσσης
Μελίσσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Μελίσσης βρίσκεται στο Σουδάν. Το ρεπορτάζ του Sport24.gr ότι η Αλ Χιλάλ Ομντουρμάν έχει καταθέσει πρόταση στον 34χρονο επιβεβαιώθηκε και τώρα ο πρώην στόπερ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ καλείται να δώσει απάντηση στην προσφορά που έχει στα χέρια του. (PHOTO)

Στις 21 Σεπτεμβρίου είχατε ενημερωθεί για την πρόταση που κατέθεσε στον Χρήστο Μελίσση η Αλ Χιλάλ Ομντουρμάν, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος στο Σουδάν. Το βράδυ της Πέμπτης (12/10) ο 34χρονος αμυντικός ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της χώρας, το Χαρτούμ, μέσω Κωνσταντινούπολης.

Προφορικά οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος, αλλά πρόθεση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού ήταν να ταξιδέψει πρώτα στη χώρα της βόρειας Αφρικής, να πάρει κλίμα και ακολούθως να δώσει την οριστική του απάντηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σουδανοί και ο Μελίσσης συμφώνησαν για συμβόλαιο 1,5 έτους. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα του Sport24.gr, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Χαρτούμ και μάλιστα επισκέφθηκε τα γραφεία μπασκετικού συλλόγου που απαρτίζεται από Έλληνες που ζουν εκεί.

Έφτασε στο Σουδάν ο Μελίσσης

Ο Χρήστος Μελίσσης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νάουσα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΛ, Μαρίτιμο, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου και Βέροια. Μετρά συνολικά 354 συμμετοχές στις τρεις πρώτες εθνικές κατηγορίες της Ελλάδας και την πρώτη της Πορτογαλίας, έχει πετύχει και δέκα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ