ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δρόσος: "Έχω τα εύσημα της FIFA για την ΕΠΟ, πόσο πιο άγριοι να είναι εκεί;"

Δρόσος: "Έχω τα εύσημα της FIFA για την ΕΠΟ, πόσο πιο άγριοι να είναι εκεί;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιάννης Δρόσος, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, ανέφερε πως έχει τα εύσημα της FIFA για την Ομοσπονδία και πως θα καταθέσει μήνυση κατά δημοσιογράφων που δημοσίευσαν ότι διώκεται για κακούργημα για τα πεπραγμένα του ως πρόεδρος.

Ο Γιάννης Δρόσος είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας πως υπήρξε πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, προτού αναλάβει ο Βαγγέλης Γραμμένος. Ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του πως έχει τα εύσημα της FIFA για την Ομοσπονδία και πως θα καταθέσει μήνυση κατά δημοσιογράφων που δημοσίευσαν ότι διώκεται για κακούργημα για τα πεπραγμένα του ως πρόεδρος.

Παράλληλα, αρνήθηκε να σχολιάσει τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ, τάχθηκε υπέρ της αξιολόγησης και του πλουραλισμού και κατά της λογοκρισίας, ενώ άφησε αιιχμές για το μάρκετινγκ της κρατικής τηλεόρασης.

"Έχω τα εύσημα της FIFA για την ΕΠΟ, πόσο πιο άγριοι να είναι εκεί;", επισήμανε ο Γιάννης Δρόσος, εξηγώντας στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής γιατί αποδέχθηκε την πρόταση να αναλάβει νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ.

Ο ίδιος μίλησε για "τιμητική πρόσκληση-πρόκληση" κι αρνήθηκε να σχολιάσει τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, οι εσωτερικές διαμάχες της οποίας την οδήγησαν στην παραίτηση.

Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά δημοσιογράφων που δημοσίευσαν ότι διώκεται για κακούργημα για τα πεπραγμένα του ως πρόεδρος της ΕΠΟ. "Θα πληροφορηθούν από το δικαστήριο το κόστος του ψέματός τους", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ