ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διοικητής Νοσοκομείου για Τζήλο: "Εννοείται ότι είναι εκτός κινδύνου"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, Παναγιώτης Νάνος, μίλησε στο Sport24.gr για την κατάσταση της υγείας του διαιτητή, Θανάση Τζήλου, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση το πρωί της Τετάρτης (19/12).

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, Παναγιώτης Νάνος, μίλησε στο Sport24.gr για την κατάσταση της υγείας του διεθνούς διαιτητή, Θανάση Τζήλου, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση το πρωί της Τετάρτης (19/12) από αγνώστους, όταν ξεκινούσε για να πάει στη δουλειά του.

"Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εργαστηριακών εξετάσεων, δεν δείχνει ότι υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Θα δούμε αύριο", είπε αρχικά ο διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Αναφορικά με το πού εντοπίζονται τα προβλήματά του από τα χτυπήματα, ο κ. Νάνος ανέφερε: "Στο κεφάλι και στα άκρα".

Για το αν είναι εκτός κινδύνου, απάντησε πως "εννοείται ότι είναι εκτός κινδύνου", ενώ ήταν κατηγορηματικός για το ότι δεν φέρει σοβαρά τραύματα, ούτε κάποιο σπάσιμο.

"Τα εργαστηριακά δεν έδειξαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα", τόνισε ακόμα ο διοικητής και πρόσθεσε ότι "τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και εξιτήριο, θα δούμε. Το πιθανότερο είναι να βγει αύριο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κούγιας για Τζήλο: "Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος"
Περέιρα σε διαιτητές: "Γνωρίζουμε το περιβάλλον, παρακαλούμε να είστε παρόντες στα γήπεδα"
Έτσι χτύπησαν τον Τζήλο: Το χρονικό της επίθεσης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ