ΕΛΛΑΔΑ

Διαιτητής χτυπήθηκε στο Χαραυγή - Διαγόρας

Διαιτητής χτυπήθηκε στο Χαραυγή - Διαγόρας

Ο διαιτητής Ζερβάκης στο ματς της Β' ΕΠΣΗ (1ος Όμιλος) μεταξύ Χαραυγής και Διαγορα, δέχτηκε χτύπημα από παίκτη της Χαραυγής, όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα και το διέκοψε.

Τα κρούσματα βίας στους διαιτητές δεν έχουν τελειωμό στα ελληνικά γήπεδα. Μετά τον επόπτη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Απόλλωνα Δαφίων και τον Παπανικολή για το Β' τοπικό της ΕΠΣΛ, Διονύση Πατρή, ο οποίος δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, είχαμε ένα κρούσμα σε αγώνα της Β' ΕΠΣΗ.

Για τον 1ο Όμιλο, η Χαραυγή έπαιζε με τον Διαγόρα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το neakriti.gr, ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Ζερβάκης, διέκοψε τον αγώνα οριστικά, διότι χτυπήθηκε από ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφερει στο φυλλο αγώνα ο διαιτητής "δέχτηκε χτύπημα από παίκτη της Χαραυγής και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα, διακόπτοντάς τον οριστικά λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του...".

Η Χαραυγή, με ανακοίνωσή της μετά το ματς, αποδίδει ευθύνες στην ΕΠΣΗ και λέει πως "σε άλλο παιχνίδι θα είχε δοθεί συνέχεια...".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ