ΕΛΛΑΔΑ

Δημητριάδης: "Γιατί πήρες κόκκινη; Γιατί παιζόταν στο στοίχημα"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ
(ICON / ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ (ICON / ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης, κατήγγειλε ότι ποδοσφαιριστής πήρε κόκκινη κάρτα κι όταν ο προπονητής του τον ρώτησε γιατί, απάντησε ότι το είχε παίξει στο στοίχημα.

Σε καταγγελία προέβη ο Σάββας Δημητριάδης στο "Metropolis 95,5" , υποστηρίζοντας ότι ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικό ματς πήρε την κόκκινη κάρτα ύστερα από σχετική απαίτηση και των θεατών κι όταν ο τεχνικός του τον ρώτησε, απάντησε ότι το είχε παίξει στο στοίχημα. Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας):

Για τα παιχνίδια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που θα μπουν στα στοιχηματικά κουπόνια: "Προ τριετίας τα παιχνίδια έμπαιναν πριν από την έναρξή τους. Τώρα αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της live μετάδοσης. Στην προηγούμενη περίπτωση ας πούμε πως ήταν εύκολα τα πράγματα, καθώς μπορούσαμε να δούμε πριν από το παιχνίδι ποια είναι γνωστά, να τα αναβάλλουμε και να μην γίνουν καθόλου. Εμείς τώρα έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό, περιμένουμε μια απάντηση από την ΕΠΟ για ένα συγκεκριμένο θέμα και στην συνέχεια θα αποταθούμε στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γιατί είναι πραγματικά έγκλημα να μπει στο στοίχημα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σε συγκεκριμένο παιχνίδι χθες, προς τιμήν του προπονητή, μόλις έληξε το παιχνίδι με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε. Οι φίλαθλοι φώναζαν από έξω "Πάρε κόκκινη!" σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και τελικά πήρε. Όταν ο προπονητής αναρωτήθηκε αυτός του απάντησε πως παίζει στο στοίχημα".

Για την προεργασία που γίνεται για να υπάρχουν κέρδη: "Μίλησα με ανθρώπους που παίζουν στοίχημα και μου είπαν πως στις παράνομες στοιχηματικές εταιρείες, είτε στις ιντερνετικές νόμιμες, πρέπει να έχεις ανοίξει κωδικό. Πώς λοιπόν αυτοί ενώ το παιχνίδι ήταν live, μπόρεσαν και χτύπησαν αυτά τα παιχνίδια; Υπήρχε προμελέτη σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Υπάρχει περίπτωση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να υπάρξει αδιάβλητος στοιχηματισμός;".

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ