Δεν έπαιξε η Θύελλα Κυπρίνου την ώρα του συλλαλητηρίου

Η Θύελλα Κυπρίνου προτίμησε να μην κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής για τη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου με την Δόξα Ορεστιάδας που είχε οριστεί την ώρα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και έχασε το ματς στα χαρτιά.

Η Θύελλα Κυπρίνου προτίμησε να μην κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής για τη Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου με την Δόξα Ορεστιάδας και φυσικά το έχασε στα χαρτιά.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την διοίκηση και τους παίκτες που αποφάσισαν να μην αγωνιστούν ως συμπαράσταση στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας που διεξάγονταν την ίδια ώρα.

Οι ποδοσφαιριστές της μάλιστα σύμφωνα με όσα μεταφέρει το www.evros-news.gr φωτογραφήθηκαν φορώντας τις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος και η διοίκηση  εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει:

"Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ.

Τις ώρες που η Ελλάδα μας σείεται από εκδηλώσεις για τη Μακεδονία μας, συμπαραστεκόμαστε και δηλώνουμε συμμέτοχοι σε κάθε ενέργεια που διασφαλίζει την Ελλάδα και τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ φορώντας Φανέλες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αδυνατούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αυτές τις ώρες και συγχαίρουμε τις ΕΠΣ των ευρύτερων περιοχών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ που ανέστειλαν τα πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε τη ΔΟΞΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ για την κατανόηση της να μην προσέλθουμε στον προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 15.00 αγώνα πρωταθλήματος".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS