ΕΛΛΑΔΑ

Δεκτή η παραίτηση Ζουράρι από τον πρωθυπουργό

Συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις». Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI)
Συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις». Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τα σχόλια που έκανε για Ολυμπιακό και Άρη, τα οποία προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, ο Κώστας Ζουράρις παραιτήθηκε από υφυπουργός Παιδείας και ο Αλέξης Τσίπρας την έκανε αποδεκτή.

Ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μετά τα σχόλια που έκανε για Ολυμπιακό και Άρη, τα οποία προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις και εκείνος την έκανε σήμερα αποδεκτή.

Όπως ανακοίνωσε το Μαξίμου το μεσημέρι της Τρίτης (16/1) "ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Ζουράρι".

Στην επιστολή παραίτησής του προς τον Πρωθυπουργό, ανέφερε: " Ερίδματε (σ.σ. καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον.

Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις"

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis 95,5" είχε πει πως "Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι... Ποιος τον γ... τον Άρη, παιδί μου;".

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ και η ΑΕΚ Άρης αντέδρασαν με ανακοινώσεις και τοποθετήσεις. Παράλληλα, ο ίδιος απέδωσε τα όσα είπε για τον Άρη και τον Ολυμπιακόστη διάθεσή του για σάτιρα και στο ότι εξιστορούσε, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ένα ανέκδοτο για τον Αριστοφάνη.

Μάλιστα, σε ερώτηση εάν επιτρέπεται ένα στέλεχος της κυβέρνησης και δη ένας υφυπουργός Παιδείας να κάνει τέτοιες δηλώσεις, ο κ. Ζουράρις απάντησε: "Πλήρως! Επειδή αυτό είναι παιδεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ