ΕΛΛΑΔΑ

Big-4: Το νέο ραντεβού, τα τρία "όχι" Σαββίδη για Γραμμένο και η γραμμή του VAR

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε ένα μήνα θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι οι τέσσερις "μεγάλοι" με τους ξένους αξιωματούχους, παρόντες και οι διευθύνοντες σύμβουλοί τους. Τα τρία "νιετ" του Σαββίδη για Γραμμένο, βρίσκεται λύση με τη γραμμή του VAR.

Δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην σημερινή (22/1) συνάντηση των τεσσάρων "μεγάλων" με τους ξένους αξιωματούχους, τον υφυπουργό αθλητισμού και τους προέδρους της ΕΠΟ και της Super League, εντούτοις έγινε ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, έστω και αν υπάρχουν αρκετά πράγματα που τους χωρίζουν.

Το σημαντικό είναι πως οι ισχυροί άνδρες του Big-4 κάθισαν περίπου τέσσερις ώρες στο ίδιο τραπέζι, δεν αποχώρησε κανείς, αντάλλαξαν απόψεις και αποφασίστηκε να υπάρξει νέο ραντεβού σε ένα μήνα με την ίδια απαρτία, συν τους διευθύνοντες συμβούλους των τεσσάρων ιδιοκτητών. Στόχος είναι να λυθούν όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να γίνει ένα βήμα προς τα μπρος.

Κανείς δεν λέει πως δεν υπήρξαν εντάσεις ή ότι δεν ειπώθηκαν άσχημες κουβέντες. Αν δεν συνέβαινε αυτό, τότε ο Χέρμπερτ Χούμπελ στις δηλώσεις του δεν θα έκανε λόγο για προσβλητικά λόγια που στη χώρα του θα τα αντιμετώπιζαν διαφορετικά, αλλά αντιλαμβάνεται πως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι αλλιώς. Πάντως και ο ίδιος ο Αυστριακός ανέφερε πως τα πράγματα κύλησαν καλύτερα απ' ό,τι θα περίμενε.

ΤΑ ΤΡΙΑ "ΟΧΙ" ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εξέφρασε ανοικτά την απόρριψή του στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, ρωτήθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης αν είναι ικανοποιημένος με τον Γραμμένο και φέρεται να απάντησε με τρία "νιετ", το οποίο στα ρωσικά σημαίνει "όχι".

Εν ολίγοις, ούτε ο ίδιος είναι ευχαριστημένος μαζί του, ενώ ο μόνος που στήριξε ανοικτά τον Μακεδόνα πρόεδρο ήταν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΦΣΑΪΝΤ

Τέλος, ένα θέμα που απασχολεί άπαντες και έχει να κάνει με το VAR, αφορά την γραμμή του οφσάιντ. Φαίνεται πως άμεσα θα υπάρξει λύση, αφού υπάρχει διάθεση να βρεθεί το κονδύλι που απαιτείται και να ενσωματωθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα. Η εταιρεία που τρέχει το VAR στην Ελλάδα, εφόσον πάρει το "Ok", σε ένα μήνα θα μπορεί να το έχει έτοιμο, τρέχοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται.

Το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι το επόμενο ραντεβού των μεγάλων με τους ξένους αξιωματούχους, θα γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις, άπαντες θα πάνε σαφώς πιο προετοιμασμένοι, γνωρίζοντας και τα θέματα που θα συζητηθούν και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Big-4: Η τοποθέτηση του Μαρινάκη στη συνάντηση

Συνάντηση Big-4: Ικανοποιημένος ο Μελισσανίδης

Η συνάντηση του Big-4: Νωρίτερα οι εκλογές, περισσότεροι ξένοι διαιτητές

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ