ΕΛΛΑΔΑ

Αυγενάκης: "Υποβιβασμός μόνο με απόλυτη τεκμηρίωση"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπιος Παυλόπουλος,  δεχθηκε σε ακρόαση την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών, η
οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης
Κωφών που διεξήχθη στο Lublin της Πολωνίας, στις 27/6 β 6/7/2019.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, δεχθηκε σε ακρόαση την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών, η οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών που διεξήχθη στο Lublin της Πολωνίας, στις 27/6 β 6/7/2019. EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για το πόρισμα της ΕΕΑ στην υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης και τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετήθηκε για το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης και τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση, αν και σέβεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και την κρίση της ΕΕΑ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ