ΕΛΛΑΔΑ

Αυγενάκης: "Συνετά δεν πήραμε βιαστικές αποφάσεις αναδιάρθρωσης"

Αυγενάκης: "Συνετά δεν πήραμε βιαστικές αποφάσεις αναδιάρθρωσης"
EUROKINISSI

Την άποψη πως σωστά η Πολιτεία δεν προχώρησε σε αποφάσεις για την αναδιάρθρωση σε Super League 2 εξέφρασε μέσω τοποθέτησής του στο Twitter, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Με 12 ομάδες θα γίνει το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 καθώς έγινε δεκτή η προσφυγή των Χανίων κατά των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και έτσι δεν θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση για πρωτάθλημα 18 ομάδων.

Δύο ημέρες μετά την έκδοση της παραπάνω απόφασης, υπήρχε και αντίδραση από την πλευρά της Πολιτείας, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να κάνει λόγο για σωστή στάση που ακολουθήθηκε και να καλεί τους υπεύθυνους του ποδοσφαίρου για κατάρτιση νέου σχεδίου με ρεαλιστικά κριτήρια.

"Οι πρόσφατες αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ κατέδειξαν ότι συνετά δεν πήραμε βιαστικές αποφάσεις "αναδιάρθρωσης", όπως προέτρεπαν κραυγάζοντας διάφοροι επιπόλαιοι.

Ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε πρόταση της διοίκησης SL2-FL, σχέδιο με ρεαλιστικά κριτήρια & πλάνο βιωσιμότητας", ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League 2: Δεκτή η προσφυγή των Χανίων
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ