ΕΛΛΑΔΑ

Αυγενάκης: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, τα λέει με Τσέφεριν

Αυγενάκης: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, τα λέει με Τσέφεριν

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποδέχτηκε πρόσκληση να παραστεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στην Κωνσταντινούπολη την Τρίτη το πρωί ενώ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Πρόσκληση ώστε να ταξιδέψει στην Τουρκία και να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Τσέλσι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη το βράδυ δέχτηκε και φυσικά αποδέχτηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η πρόσκληση έγινε από πλευράς της UEFA και του προέδρου της ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας Αλεξάντερ Τσέφεριν τον οποίο ο Λευτέρης Αυγενάκης και θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει μαζί του για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην Κωνσταντίνουπολη.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί για την Τουρκία και αυτό σημαίνει πως δεν θα βρεθεί ούτε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ ούτε και στην Ολλανδία για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ