ΕΛΛΑΔΑ

Αυγενάκης: "Πράσινο φως για την επανέναρξη της Super League"

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στην κρατική τηλεόραση και στην εκπομπή "Συνδέσεις" για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου και την πλατφόρμα του ψηφιακού μητρώου. (VIDEOS)

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της Super League. Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξηγεί πώς πάρθηκε η απόφαση για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης, ενώ δίνει και την εκτίμησή του για το πόσο καιρό μπορεί να είναι "ανταγωνιστικό" και "δυνατό" το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρόταση του ΟΦΗ για μια μίνιμουμ παρουσία κόσμου της τάξεως του 20%, για την οποία όμως δεν έχει δοθεί το "πράσινο φως" από τις υγειονομικές αρχές, επομένως οι αγώνες το επόμενο διάστημα θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Τέλος, έδωσε όλες τις λεπτομέρεις για την καταχώρηση των ερασιτεχνικών σωματείων στην πλατφόρμα του ψηφιακού μητρώου, τονίζοντας πως επιτέλους ο αθλητισμός μπαίνει στην ψηφιακή εποχή και για πρώτη φορά νοικοκυρεύεται το αθλητικό οικοδόμημα στη χώρα μας.



TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ