ΕΛΛΑΔΑ

Αυγενάκης: "Η εφαρμογή του VAR στην Ελλάδα θα είναι ευλογία"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπιος Παυλόπουλος,  δεχθηκε σε ακρόαση την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών, η
οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης
Κωφών που διεξήχθη στο Lublin της Πολωνίας, στις 27/6 β 6/7/2019.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, δεχθηκε σε ακρόαση την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών, η οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών που διεξήχθη στο Lublin της Πολωνίας, στις 27/6 β 6/7/2019. EUROKINISSI

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της συνάντησης για το VAR και στάθηκε στην αναγκαιότητα που υπήρχε για να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Το πρωί της Πέμπτης (19/9) πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων FIFA, UEFA, ΕΠΟ, ΚΕΔ, Super League 1, ΕΡΤ, NOVA και της εταιρίας εγκατάστασης του VAR υπό τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κατά τη διάρκεια της ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι η NOVA ζήτησε την πλήρη απεμπλοκή των τηλεοπτικών μεταδοτών από την τεχνική λειτουργία του VAR, ενώ δεν έλειψε και η ένταση ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και τον Μέλο Περέιρα.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός αθλητισμού λίγες ώρες αργότερα στάθηκε στα θετικά που προέκυψαν από τη συνάντηση και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον λογαριασμό του: "Η εφαρμογή του VAR στην Ελλάδα θα είναι ευλογία, αν λειτουργήσει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα των FIFA/UEFA.Τις αρρυθμίες και τους άμεσους τρόπους βελτίωσής του συζήτησε όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία στο ίδιο τραπέζι. Απαντες παραδέχτηκαν ότι ήταν απολύτως αναγκαία η σημερινή συνάντηση!"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ