ΕΛΛΑΔΑ

Αυγενάκης: Δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση Μπραουδάκη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του υπεύθυνου Τύπου του γραφείου του, Βαγγέλη Μπραουδάκη.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης παραιτήθηκε από τη θέση του υπεύθυνου Τύπου του γραφείου του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, μετά την καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι βρέθηκε σε δικηγορικό γραφείο με τον δικηγόρο κ. Τζουγανάτο και την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου. Εντέλει, η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή...

"Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ασκεί πολιτική και πορεύεται στη δημόσια σφαίρα, πάντοτε με σεβασμό στους θεσμούς και με όρους απόλυτης διαφάνειας. Η παραίτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας, Βαγγέλη Μπραουδάκη, δεν γίνεται αποδεκτή", ανέφερε σε δήλωσή του ο υφυπουργός αθλητισμού, στηρίζοντας τον συνεργάτη του.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ