ΕΛΛΑΔΑ

Αυγενάκης: "Αναβάθμιση του Αλκαζάρ με 897.000 ευρώ"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοίνωσε από τη Λάρισα κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, την αναβάθμιση του Αλκαζάρ με το ποσό των 897.000 ευρώ.

Στη Λάρισα βρέθηκε την Παρασκευή (10/7) ο Λευτέρης Αυγενάκης και είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Αλκαζάρ με το ποσό των 897.000 ευρώ.

"Προχωράμε το έργο των 897.000 ευρώ για το Αλκαζάρ αλλά και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων για την αναβάθμιση και την εκσυγχρόνιση εγκαταστάσεων που παραδίδονται στους αθλητές και στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι για μας η βάση του αθλητικού οικοδομήματος και όσο σωστές αθλητικές εγκαταστάσεις έχουμε άλλο τόσο αναπτύσσεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός", τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Τόνισε παράλληλα ότι είναι επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση του στίβου λόγω και των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στις 17 Ιουνίου στην οποία γνωστοποίησε ότι επιστρέφει στο ιστορικό Αλκαζάρ και πως όλες οι εργασίες πρέπει να είναι έτοιμες στο τέλος Αυγούστου, όταν προβλέπεται ότι θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ