Αθώα η Βέροια από την Superleague!

Βέροια πανηγυρική

Απαλλάχθηκε η Βέροια από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague, λόγω αμφιβολιών. Δικαίωμα έφεσης έχει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος

Στη Σούπερ Λίγκα παραμένει η Βέροια! Με απόφασή της η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απάλλαξε τη “Βασίλισσα του Βορρά” από την κατηγορία για δωροδοκία και  αλλοίωση αποτελέσματος για στοιχηματικούς λόγους στο προπέρσινο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό (0-0 ημίχρονο, 3-0 τελικό αποτέλεσμα).

Η Βέροια απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών, όπως και ο πρώην μεγαλομέτοχός της Γιώργος Αρβανιτίδης και ο πρώην γενικός αρχηγός της, Γιώργος Λαναρής. Για την ίδια υπόθεση, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης είχε απαγορεύσει στους δύο κατηγορούμενους την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο, μέχρι την εκδίκαση της . Η ΠΑΕ ενημερώθηκε σχετικά με φαξ, η είδηση επιβεβαιώθηκε και με ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας.

Δικαίωμα έφεσης έχει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος. Αν δεν ασκήσει έφεση, ο Λεβαδειακός υποβιβάζεται οριστικά στην Football League. Εκτός κι αν προκύψει πρόβλημα στην Κέρκυρα για την υπόθεση του “παρένθετου προσώπου” στη μετοχική σύνθεσή της, από την ΕΕΑ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την κάτωθι απόφαση:

Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ.Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: "Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη":

Απαλλάσσει  την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατ΄ άρθρα 20, 22, 38, 39 του Π.Κ. της ΕΠΟ έτους 2014. Απαλλάσσει τους 2ο και 3ο εγκαλουμένους λόγω αμφιβολιών.

Σχετικά θέματα

 

Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 (6/1/2013): Γκολ και highlights

Η κατάθεση Μελισσανίδη για το Ολυμπιακός - Βέροια

Δίωξη σε Βέροια, Λαναρή και Αρβανιτίδη

Διαψεύδουν τον Γεωργέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΜΑΤΣ

Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 (6/1/2013): Γκολ και highlights

ΝΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Η κατάθεση Μελισσανίδη για το Ολυμπιακός - Βέροια

ΟΙ ΚΑΦΕΣ-ΚΑΛΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Διαψεύδουν τον Γεωργέα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αναλύουμε διεξοδικά το 'Avengers: Endgame'

Η σάγκα της Marvel κορυφώνεται και το Pop για τις Δύσκολες Ώρες κάνει το καθήκον του, με αρετή και τόλμη (και κάποια spoilers προς το τέλος).

Cobra Kai και το τέλος της Marvel όπως την ξέρεις: Τι να δεις το Πάσχα

Thanos, dojo, δράκοι και Uma Thurman. No mercy η ποπ κουλτούρα αυτό το Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ