Αθώα η Βέροια από την Superleague!

Βέροια πανηγυρική

Απαλλάχθηκε η Βέροια από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague, λόγω αμφιβολιών. Δικαίωμα έφεσης έχει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος

Στη Σούπερ Λίγκα παραμένει η Βέροια! Με απόφασή της η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απάλλαξε τη “Βασίλισσα του Βορρά” από την κατηγορία για δωροδοκία και  αλλοίωση αποτελέσματος για στοιχηματικούς λόγους στο προπέρσινο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό (0-0 ημίχρονο, 3-0 τελικό αποτέλεσμα).

Η Βέροια απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών, όπως και ο πρώην μεγαλομέτοχός της Γιώργος Αρβανιτίδης και ο πρώην γενικός αρχηγός της, Γιώργος Λαναρής. Για την ίδια υπόθεση, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης είχε απαγορεύσει στους δύο κατηγορούμενους την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο, μέχρι την εκδίκαση της . Η ΠΑΕ ενημερώθηκε σχετικά με φαξ, η είδηση επιβεβαιώθηκε και με ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας.

Δικαίωμα έφεσης έχει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος. Αν δεν ασκήσει έφεση, ο Λεβαδειακός υποβιβάζεται οριστικά στην Football League. Εκτός κι αν προκύψει πρόβλημα στην Κέρκυρα για την υπόθεση του “παρένθετου προσώπου” στη μετοχική σύνθεσή της, από την ΕΕΑ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την κάτωθι απόφαση:

Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ.Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: "Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη":

Απαλλάσσει  την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατ΄ άρθρα 20, 22, 38, 39 του Π.Κ. της ΕΠΟ έτους 2014. Απαλλάσσει τους 2ο και 3ο εγκαλουμένους λόγω αμφιβολιών.

Σχετικά θέματα

 

Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 (6/1/2013): Γκολ και highlights

Η κατάθεση Μελισσανίδη για το Ολυμπιακός - Βέροια

Δίωξη σε Βέροια, Λαναρή και Αρβανιτίδη

Διαψεύδουν τον Γεωργέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΜΑΤΣ

Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 (6/1/2013): Γκολ και highlights

ΝΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Η κατάθεση Μελισσανίδη για το Ολυμπιακός - Βέροια

ΟΙ ΚΑΦΕΣ-ΚΑΛΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Διαψεύδουν τον Γεωργέα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS